NB II

Jelentős vérátömlesztés Mezőkövesden

Tíz játékos távozik, és legalább ugyanennyi érkezik a Mezőkövesd-Zsóry NB II-es csapatához.

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Az már korábban eldőlt, hogy a csapat vezetőedzője Véber György marad. Az együttes július 9-én, hétfőn kezdi az alapozást. Két hétig hazai környezetben, majd június 23-tól két hétig Tatára készülnek a borsodiak – írja a boon.hu.

A mezőkövesdiek a jövő hétvégén Cigándon szerepelnek, aztán összemérik tudásukat a Gyirmóttal, a DVSC-TEVA bajnokcsapatával, a Tatabányával, a Ferencváros tartalékkal, és minden bizonnyal találkoznak az izraeli első osztályú Netanya együttesével is.

A keretben jelentős változások történtek: a szakvezető nem számít Haburcsák Bertalanra, Kerényi Gáborra, Vámosi Csabára, Olasz Dénesre, Husanik Patrikra, Andrej Enescura, Szabó Ádámra és Kákonyi Dánielre, míg Kaszás Norbert és Nagy Péter neve mellé is kérdőjel került.

– Helyükre legalább nyolc játékos érkezik majd a klubhoz – jegyezte meg Véber György. – Tárgyalásaink még zajlanak, egyelőre csak az biztos, hogy nálunk folytatja pályafutását a középpályás Bognár István, és a jobboldali védő Kiss Zoltán is. Mindketten Újpestben fociztak eddig, és már mindketten aláírtak hozzánk, míg további kiszemeltjeinket hétfőtől teszteljük.

Olvasói sztorik