NB I

Nikolics látott hibákat, de ezek jókor jöttek elő

A Vidi szakvezetője szerint Elek és Futács is hasznos tagja lesz csapatának.

Mint honlapunk is beszámolt róla, a Mol Vidi FC edzőmeccsen győzte le a német 1.FC Kaiserslauternt – a nap másik NB I-es érdekeltségű felkészülési találkozóján a Ferencvárosi TC román ellenféllel szemben maradt alul.

A mérkőzések után értékeltek az edzők is: ferencvárosi oldalról Szerhij Rebrov mondta el véleményét, míg a székesfehérváriaknál Marko Nikolics vezetőedző osztotta meg gondolatait a klub honlapjával:

Csak öt napja tart a felkészülés, de a két gól mellett voltak helyzeteink is. Igaz, hogy az ellenfélnek is engedtünk pár helyzetet. De ez csak az első meccs volt, vegyes csapatokkal játszottunk ma, a legfontosabb, hogy nem sérült meg senki. Kemény edzések vannak mögöttünk, egy nagy klub csapatával játszottunk, német csapatok ellen sosem könnyű meccselni. Most nem a legjobb időszakát éli a Kaiserslautern, de számunkra most ők jó ellenfél voltak, szóval összességében elégedett vagyok a találkozóval. Voltak természetesen hibák, de jó, hogy ezek ilyenkor történnek, amikor még van idő kielemezni, javítani azokat. Elek Ákost és Futács Márkót Magyarországon mindenki ismeri az eddigi pályafutásuk miatt, mindketten hasznos tagjai lesznek majd a csapatnak

– nyilatkozta Nikolics a molvidi.hu-nak.

Kiemelt kép: molvidi.hu

Olvasói sztorik