NB I

Válogatott szidalmak! Nekiestek a Vidinek a fradisták

A drukkerek nehezen emésztik meg a „kannibál focit”.

Korábban beszámoltunk arról, hogy vasárnap este meglehetősen feszült hangulatú rangadót veszített el Székesfehérváron 2-1-re a Ferencváros, nem csoda, hogy Szerhij Rebrov jókorát bírózott a Vidi elleni ütközet után.

Ahogy arról beszámoltunk, Varga Roland szörnyű sérülést szenvedett, a 24.hu úgy tudja, agyrázkódása van, szerencsére biztosan nincs koponya-, és nyaki gerincsérülése. A támadó a hírek szerint még nem hagyhatta el a kórházat, semmire sem emlékszik a Paulo Viniciusszal való ütközéséből. Lovrencsics Gergőt is sérülés miatt kellett lecserélni a mérkőzés legeléjén, Kovács István nem igazán bírt magával…

A Ferencváros szurkolói a Mol Vidi FC hivatalos közösségi oldalain borultak ki, íme ezek közül néhány „tömör vélemény”.

  • „A Vidinek ma nem szabad volt kikapni a játékvezető tette a dolgát. Egy újabb AJÁNDÉK bajnoki cím készülőben az MLSZ től. Valamivel kárpótolni kell a kiesést. Szégyen, hogy az MLSZ kell hogy bajnoki címet nyerjetek.”
  • Egy valamiben valóban jobb volt a Fraditól, abban, hogy több játékost rúgott le. Csürhe, favágó banda.”
  • „A MOL Vidi helyett sokkal jobban illene az MLSZ Vidi, hisz nektek úgyis partner.
  • „Gratulálok ennek a favágó mocskos bandának, meg a játékvezetőnek is, meg az egész Fideszotonnak, nem tudom, hogy a játékvezető melyik mecset nézte, mert hogy nem volt ott fejben, az is biztos.”
  • „Mocskos favágók. ”
  • Kannibál foci… ”
  • „Tegnap este Fehérváron bemutatkozott egy új csapat a Mol Vidi Favágó FC. Már a kezdés előtt a Vidi játékosok szemén lehetett látni, hogy fel vannak tüzelve az ámokfutáshoz. SZÉGYELLJÉTEK MAGATOKAT!”

Eközben A nemzeti együttes csapatkapitánya, Dzsudzsák Balázs hivatalos közösségi oldalán üzent jóbarátjának, a tizenháromszoros magyar válogatott Varga Rolandnak.

Vincíus fejberúgta Vargát – fotó: M4 Sport

címlapkép: fradi.hu

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik