NB I

Vidi–Fradi csúcsrangadó: versenyben tartotta magát a bajnokcsapat

Parázs küzdelmet láthattunk, melyet Scsepovics remek találata döntött el.

OTP Bank Liga, 18. forduló

Mol Vidi FC – Ferencvárosi TC 2-1 (1-1)
Mol Aréna Sóstó, Székesfehérvár. Játékvezető: Erdős
Vidi: Kovácsik – Nego, Vinicius, Juhász, Stopira – Nikolov , Hadzic, Pátkai – Milanov (Scsepovics, 63.), Hodzic (Huszti, 86.) , Kovács (Berecz, 93.). Vezetőedző: Marko Nikolics
Ferencváros: Dibusz – Heister, Blazic, Otigba, Lovrencsics (Csernik, 14.) – Leandro (Finnbogason, 80.), Sigér, Gorriaran – Petrjak, Lanzafame, Varga (Bőle, 47.). Vezetőedző: Szerhij Rebrov
Gólszerzők: Hodzic (27.), Scsepovics (66.), illetve Petrjak (34.)

Parázs mérkőzésen van túl a Vidi és a Ferencváros, mi sem bizonyítja jobban, hogy csupán egy gól volt a különbség a két csapat között a fehérváriak javára. Alig fél órát kellett várni az első gólra, Marko Nikolics bizalmat szavazott Armin Hodzicsnak, meg is hálálta egy góllal, ám nem sokkal később Davide Lanzafame remek passza után, Ivan Petrjak egyenlített.

Abban a pillanatban viszont mindenki Varga Rolandért aggódott, akit a felszabadítani próbáló Paulo Vinicius rúgott fejbe; a Fradi játékosát a legfrissebb hírek szerint kórházba szállították. A második félidőben aztán beállt Marko Scsepovics és a remek csele után gyönyörű gólt vágott a Dibusz Dénes kapujába, ez pedig elég volt a végső győzelemhez. Így már csak 5 pont van a két együttes között.

Címlapkép: molvidi.hu

Indiában 1,4 milliárd ember él, mégis mindössze százötvenezer igazolt labdarúgó van az országban. Nem csoda, hogy eddig csak egyszer sikerült kijutniuk a világbajnokságra, de végül akkor is visszaléptek. India 2047-ben ünnepli függetlenségének 100. évfordulóját, erre többek között úgy készülnek, hogy az ország történelmének legnagyobb volumenű futballfejlesztését hajtják végre.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!