NB I

Még az M4 Sport is kritizálta a Vidi–Fradi játékvezetőjét

Szerintük a rangadó meghaladta Erdős József képességeit.

Három eset, amikor elmaradt a piros lap a Vidi–Fradin – ezzel a címmel közölt cikket a meccset közvetítő M4 Sport honlapja, az m4sport.hu. A leadben hozzáteszik: Pátkai, Kovács és Lanzafame karácsonyi ajándéknak is tekintheti, hogy nem küldték le őket idő előtt a pályáról.

A második helyen álló MOL Vidi FC hazai környezetben 2-1-re legyőzte a listavezető Ferencvárost az NB I idei utolsó fordulójának vasárnap esti zárómérkőzésén. A mérkőzésen több kemény és néhol alattomos belemenés is volt, amelyek közül több is megtorlatlanul maradt.

A cikk szerint Szerhij Rebrov nem véletlenül beszélt a találkozó után a játékvezetésről, hiszen két játékosát is sérülés miatt kellett lecserélni, mindkét esetben egy fehérvári játékos „belépőjének” köszönhetően.

Összességében elmondható, a rangadó meghaladta a játékvezető, Erdős József képességeit – írja az M4 Sport honlapja.

A hatodik percben a földre kerülő Pátkai Máté kétszer is megrúgta Gorriaránt, és hiába állt tőle két méterre a partjelző, tettéért még sárga lapot sem kapott, holott törlesztésért azonnali piros járt volna neki. Ezt mi sem bizonyítja jobban, hogy az esetet közelről látta Nego, aki azonnal ellökdöste onnan csapattársát.

Három perccel később Kovács István csúszott rá Lovrencsicsre. Mivel mindezt nyújtott lábbal tette és nem úgy tűnt, hogy kifejezetten a labdára irányult a mozdulata, örülhetett, hogy megúszta sárga lappal.

A Fradi egyenlítő góljánál Vinícius mozdulata ugyan a labdára irányult, de mivel a lábát magasra emelte és így rúgta fejbe Vargát, minimum a sárga lap neki is járt volna.

A túloldalon Davide Lanzafamét kellett volna kiállítani, miután a 79. percben lekönyökölte a korábban ellene szabálytalankodó Hadzicot. Az m4sport.hu-n közzétett felvételeken jól látszik, nem véletlen ütközésről van szó, hiszen még meg is nézte, merre van a Vidi játékosa.

Olvasói sztorik