NB I

Se Böde, se hangulat: ezért nem utazik Fehérvárra a Fradi-tábor

Bojkott és szolidaritás árnyékolja be az esti csúcsrangadót.

A magyar élvonal utolsó őszi fordulója vasárnap este igazi csúcsrangadóval zárul: a listavezető Ferencvárosi TC a címvédő Mol Vidi FC otthonába látogat (kezdés: 20:15, tv: M4 Sport). Ha már Vidi: egészen döbbenetes, mennyi pénzt focizott össze a gárda…

A zöld-fehérek előnye jelenleg nyolc pont az üldöző székesfehérváriak előtt, így a Rebrov-csapat már biztosan az élen telel. Ezentúl az is biztos, hogy Böde Dániel nem lesz ott a Vidi elleni keretben, a magyar játékos váratlan száműzetéséről ITT írtunk részletesen.

Böde mellett hiányozni fog a rangadóról a Fradi-tábor is, hiszen a fővárosiak így kívánnak szolidaritást vállalni a Vidi-meccseket bojkottáló fehérvári ultrákkal.

Mint ismert, a Vidi-ultrák már a szezon eleje óta nincsenek ott a lelátón a név-és címerváltoztatás miatt, akárcsak a fradisták – ők a vénaszkenner miatt – néhány évvel ezelőtt. Akkoriban a Vidi-szurkolók szolidaritást vállalva a zöld-fehérekkel nem utaztak el az Üllői úti mérkőzésekre, illetve többször is kiálltak mellettük a harcukban.

Böde és az ultrák hiánya tehát garantált, ám eközben Urbán Flórián már bemondta a tutit az esti rangadóra.

Böde Dániel vasárnap biztosan nem segítheti a Ferencvárost – fotó: Szirtesi László/Getty Images

címlapkép: Szirtesi László/Getty Images

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik