NB I

Egyelőre csak a DVSC elleni meccsel foglalkoznak Diósgyőrben

Nincs edzőkérdés a negatív rekord felé zuhanó DVTK-nál.

A Borsod Online hosszabb interjút közölt Tajti Józseffel, a Diósgyőri VTK sportigazgatójával. Mint ismert, a klub pocsék formát mutat az OTP Bank Ligában, 13 forduló alatt csak hat pontot gyűjtött, szezonbeli egyetlen bajnoki sikerét augusztus 18-án a sereghajtó Haladás ellen aratta.

Emlékeztet a lap: legutóbbi hat bajnokiján pont nélkül maradt a csapat, és ha a szombati (14.30) Debrecen elleni meccsét is elbukja, azzal új (negatív) klubtörténeti rekordot állít fel.

A sportigazgatót a hétvégén még igen határozottan nyilatkozó Fernando Fernández vezetőedző sorsáról is kérdezték:

Jelenleg nincs edzőkérdés, amennyiben lesz, erről tájékoztatjuk a szurkolókat. Mindenki tudja, hogy ez a helyzet nem jó, minket bánt ez a legjobban, akik ennél a klubnál dolgozunk, legalább annyira, mint ahogy ez a fanatikus szurkolóinkat bántja. De én hiszek benne, hogy ez a tendencia véget ért, megfordul és jönnek majd az eredmények.

A szombati bajnoki után válogatott szünet következik – Marco Rossi szövetségi kapitány már ki is jelölte keretét a két Nemzetek Ligája-mérkőzésre –, ezzel kapcsolatban Tajtit arról kérdezték, amennyiben pontokat veszít az együttes az említett bajnokin, úgy lépnek-e az edzőváltás felé? A szakember ehhez csak annyit fűzött hozzá, hogy a „Debrecen elleni siker elérésén túl mással jelenleg nem foglalkoznak”.

Kiemelt kép: dvtk.eu

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik