NB I

Fernando: Soha nem fogok lemondani, rengeteget fejlődtünk

A DVTK vezetőedzője biztos benne, hogy a csapat a következő szezonban is az első osztályban fog szerepelni.

Egyre csak mélyebb és mélyebb az a gödör, amibe a Diósgyőriek beleléptek a most futó szezonban (is), a miskolci csapat szombat este a Puskás Akadémia otthonában is kikapott, így tizenhárom forduló alatt már kilenc vereséget számlál. Nem mehetünk el szó nélkül a bajnokság új bombázója mellett, aki ismét bődületesen nagy gólt lőtt, ennek pedig a DVTK látta a kárát.

A rémes eredmények miatt természetesen folyamatosan téma Fernando Fernández vezetőedző esetleg távozása, ám egyelőre még kitart mellette a klub. De vajon eljön-e valaha az a pont, amikor a spanyol tréner magától feláll és lemond?

Megint alkotott a Fradi-tábor: lenyűgöző látvány fogadta a csapatokat – VIDEÓ
Ismét kitettek magukért a szurkolók a Groupama Arénában.

Soha nem fogok lemondani. Elsősorban is bízom a játékosaimban és az elvégzett munkámban. Szerintem teljesen más minden, mint korábban, rengeteget fejlődtünk. Persze el kell kezdeni gyűjtenünk a győzelmeket, mert ez végül is profi futball. De életben vagyunk, ismerjük a problémáinkat, ez pedig a legfontosabb ahhoz, hogy megoldjuk őket. Abban biztos vagyok, hogy az első osztályban leszünk a következő szezonban is – nyilatkozta az M4 Sportnak Fernando.

címlapfotó: dvtk.eu

Olvasói sztorik