NB I

Inog a kispad: Fernandóban már nem bíznak a DVTK-nál?

Zsinórban öt vereséget húzott be a Diósgyőr: sajtóhírek szerint veszélyben a spanyol mester állása.

A magyar élvonal tizenkettedik fordulójában a Ferencvárosi TC a DVTK otthonába látogatott. A zöld-fehérek kiütéses győzelméről már beszámoltunk, miközben nehéz eldönteni, hogy Böde fantasztikus triplája, vagy a Fradi-tábor félelmetes vonatos túrája miatt marad emlékezetesebb a meccs.

Nem múlt el balhé nélkül a DVTK–Fradi

Eközben a Boon arról is beszámolt, hogy a szombati DVTK–Fradi meccs ezúttal sem telt rendbontások és szabálysértések nélkül, több eljárás is indult a renitens szurkolók ellen. Egy Fradi-szurkoló ellen garázdaság miatt indult eljárás, mert a stadionba menet betörte a busz hátsó ajtajának üvegét. Szintén ismeretlen tettes ellen pedig rendbontás vétsége miatt indult büntetőeljárás, mert a vendégszurkolói szektorból a mérkőzés lefújása után a nézők elől elzárt területre ugrott be.

Azt is megmutattuk, mit üzent Tamás Márk a zsinórban ötször elszenvedett vereség után az ultráknak. Eközben a Boon információi szerint annak ellenére edzőkérdés állt elő a klubnál, hogy Leisztinger Tamás, a DVTK tulajdonosa néhány hete az esetleges edzőváltásról azt nyilatkozta, hogy végigcsinálják a bajnokságot Fernandóval.

Az említett lap ugyanakkor úgy fogalmaz: „A meccs utáni sajtótájékoztatón kiderült, hogy a piros-fehérek szakvezetőjének a fejében nem fordult meg az, hogy lemondjon, ő változatlanul hisz abban, hogy tud segíteni a csapatnak. A látottak, az eredmények, és az, hogy az eddigi 18 NB I-es meccsén 3 győzelem és 3 döntetlen mellett 12 vereség a mérlege, és jelenleg ott tart a Diósgyőr, hogy a legutóbbi hét bajnokiját nyeretlenül hozta le (és ezek közül az utolsó ötöt elveszítette), kétségessé teszi ezt.”

Lapunk információi szerint a klubvezetésnek is megingott a bizalma a spanyol szakvezetőben

– és annak ellenére, hogy bő egy hónapja Leisztinger Tamás, a csapatot működtető cég többségi háttértulajdonosa azt nyilatkozta: nem akarnak edzőt váltani, csak akkor, ha felrobban a kispad Fernando Miguel Fernández Escribano alatt – a jelek szerint a robbanóanyaghoz vezető kanócot, aminek a hossza nem látszik, már meggyújtották.”

Ha már NB I: Király a hibás? Velős vélemény: „Egy ilyen védelem mögött Ter Stegen és Buffon sem tudna kimagaslót nyújtani”

Fernandóban már nem bíznak a diósgyőri vezetők? – fotó: dvtk.eu

címlapkép: dvtk.eu

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik