NB I

Edzőváltás a DVTK-nál? Reagált a tulajdonos

Leisztinger már elárulta az ügyvezetésnek, ki fogja irányítani a csapatot a szezon végéig.

Terjedelmes interjút adott a boon.hu oldalon a Diósgyőri VTK tulajdonosa, Leisztinger Tamás, aki az egyik korábbi nyilatkozatában már bevallotta, mély depresszióval és rengeteg fájdalommal jár a labdarúgásba való befektetés, az üzletember pedig ezúttal sem titkolta el, hogy vannak nehézségek.

Lehet fura lesz, amit mondok: rossz kedvű vagyok sokszor, de elégedett. Jelentősen javult az infrastruktúra, létrejött egy szervezet, amellyel elégedett vagyok. Az elért eredményekkel nyolcból másfél sportágban nem, mert a női kosárlabdával sem vagyok maradéktalanul elégedett. A legtöbb fájdalmat nekem, miként a szurkolóknak, a férfi foci okozza. Ebben teljesen egy platformon vagyunk – mondta Leisztinger.

Ilyen létezik? Kockás lehet a Barcelona új meze – FOTÓ
A közösségi oldalakon kiszivárgott egy furcsa tervezet.

Az üzletember nyolc éve érkezett meg Diósgyőrbe, ahol azóta szinte mindegyik évben volt legalább egy edzőváltás a focicsapatnál. Leisztinger ezzel kapcsolatban elárulta, azt mondta az ügyvezetésnek, az idei egy olyan év lesz, hogy ha törik, ha szakad, nem fogja kirúgni az edzőt.

Nem lépünk ilyet, végigcsináljuk vele. Ha ő alatta nem robban fel a kispad, és bírni fogja idegileg, akkor Fernando viszi végig a bajnokságot.

A Szombathelyi Haladásnál nem voltak ilyen türelmesek a vezetők, a napokban Michal Hipp repült a kispadról, a Rangadón pedig már meg is írtuk, melyik nagynevű magyar edző veheti át a helyét.

címlapfotó: dvtk.eu

Olvasói sztorik