NB I

Nikolics nem fogja a PAOK-meccsre a kisvárdai Vidi-botlást

Dajka a szakmai stábját is megdicsérte.

Mint beszámoltunk róla, hiába vezetett kétszer is, végül 2-2-es döntetlent játszott az újonc Kisvárda Master Good vendégeként a Mol Vidi FC az OTP Bank Liga 12. fordulójának vasárnapi záró mérkőzésén.

A csütörtökön még az Európa Ligában vitézkedő, ott a görög PAOK-ot idegenben 2-0-ra legyőző együttes vezetőedzője, Marko Nikolics nem mentette fel a csapatát, sőt le is szúrta játékosait, akik meglátása szerint nem koncentráltak eléggé.

Jár a gratuláció a Kisvárdának a megszerzett ponthoz, úgy érzem, mi elveszítettünk kettőt. Nem voltunk elég egységesek ma. Egy-nullnál és kettő-egynél is befejezhettük volna a találkozót, de túl könnyelműek voltunk a hazai kapu előtt. Miután a Kisvárda egyenlített, túl idegessé váltunk, a bíróval és a hazai csapat játékosaival foglalkoztunk, nem pedig azzal, hogy megnyerjük a meccset. Elsősorban ezek az okok vezettek ahhoz, hogy csak egy ponttal távoztunk innen. Lehet-e arra fogni a teljesítményt, hogy túl közel volt ez a meccs a görögországi meccshez? Egyértelműen nem! Nem kell kifogásokat keresnünk. A mérkőzésen vezettünk egy-nullra, kettő-egyre is, nem volt semmi gond, be kell fejezni a meccset és kész. Nem könnyű persze ilyen sorozatban benne lenni, de most nincs összefüggés a két találkozó között.

A MolVidi.hu a hazai együttes mesterét, Dajka Lászlót is idézte:

Egyetértek azzal a felvetéssel, hogy a mai pontszerzésért jár a gratuláció a csapatnak. Próbáltunk felkészülni becsülettel a Vidiből, és arra büszke vagyok, hogy kétszer felálltunk, valamint néha tudtunk igazi focit bemutatni egy ilyen szintű ellenféllel szemben. A kapott góloknál létszámban megvoltunk hátul, de labdát veszítettünk, ezt egy Vidi-szintű csapat megbünteti, hiszen komoly játékerőt képvisel. Nekünk a kettő-kettő nagyon jó eredmény. Én mindig is mondtam, győzelmek után is, hogy sosem leszünk világverő gárda. Sokat változott a nyári bajnokcsapat, néha egy-egy játékos is belehibázik a szituációkba. De a szívünk visz minket, felkészülünk mindenki ellen, és most külön kiemelném a kollégáimat, akik szintén nagyon sokat dolgoztak ezért az eredményért.

Kiemelt kép: molvidi.hu

Olvasói sztorik