NB I

Kisvárdán csak egy pontot szerzett a Vidi

A bajnok döntetlenjével zárult az OTP Bank Liga 12. fordulója.

OTP Bank Liga, 12. forduló

Kisvárda Master Good – Mol Vidi FC 2-2 (1-2)
Kisvárda, Várkert Stadion. Játékvezető: Vad II
Kisvárda: Felipe – Protics, Jefferson, Horváth Z. (Milevszkij, 59.), Bertucci, Ene, Melnyik, Vári, Gosztonyi (Ilics, 61.), Misics (Karaszjuk, 83.), Anderson. Vezetőedző: Dajka László
Vidi: Kovácsik – Fiola (Berecz, 83.), Juhász, Vinícius, Stopira – Nego, Pátkai, Nikolov (Huszti, 76.) – Kovács I., Hodzic (Milanov, 73.) – Scsepovics. Vezetőedző: Marko Nikolics
Gólszerzők: Jefferson (26.), Stopira (öngól, 74.), illetve Nego (tizenegyesből, 18.), Scsepovics (39.)

A bajnok, Európa Liga-résztvevő Mol Vidi FC az újonc Kisvárda Master Good vendége volt az OTP Bank Liga 12. fordulójának záró mérkőzésén.

Vendég helyzetekkel indult a találkozó, majd a 17. percben Nego tört be a tizenhatoson belülre, ahol Ene buktatta: tizenegyes. A labda mögé a sértett állt, és magabiztosan lőtt a kapuba (0-1). Némi meglepetésre alig öt perccel később Jefferson révén szépített a Kisvárda: egy fejes landolt a Vidi-kapuban (1-1). Nego lőtt újabb gólt, de lesről, amint a játékvezető is kiszúrt, a 39. percben azonban Pátkai lövésébe jó ütemben ért bele Scsepovics, s ezzel újra a vendégeknél volt az előny (1-2).

Várdai helyzettel indult a második félidő, majd Felipének akadt védenivalója. Később aztán már munka nélkül maradt a hazaiak kapusa: előbb Kovács lőtt mellé, majd Stopira fejese a kapu felett hagyta el a játékteret. Negyed órával a vége előtt aztán egy újabb beadás újabb Kisvárda-gólt hozott: egy Stopiráról a kapuba pattanó labdával 2-2-re mentette a meccset a házigazda, így nem kis meglepetésre pontot csent a bajnok ellen.

Kiemelt kép: molvidi.hu

Olvasói sztorik