NB I

A piros lap ellenére nem büntet a Fradi edzője?

Szerhij Rebrov szerint a kiállítás után is olyan tartása volt csapatának, amelyet a jövőben látni szeretne.

Mint arról beszámoltunk, a listavezető Ferencváros fordulatos mérkőzésen 2-2-t játszott a Debrecennel hazai pályán az élvonal tizedik fordulójában. A találkozó után Szerhij Rebrov vezetőedző a német Marcel Heister piros lapja ellenére sem volt csalódott.

Rendkívül nehéz hetven percet emberhátrányban játszani, de az egész csapat nagyon karakteres játékot mutatott, ahogyan ezt a hátrányt kezeltük, harcosak voltunk. Természetesen benne vannak a mérkőzésben ezek a buta tényezők, mint a kiállítás, de ettől függetlenül olyan játékot nyújtottunk, amilyet szerettünk volna, hiszen a szurkolókért is játszottunk ezen a mérkőzésen – idézi az ukrán szakvezetőt a klub honlapja.

Rebrov kifejtette: a szünetben elmagyarázta a csapatnak, hogyan kell hátrányban küzdeni, hogyan szerezhetnek újabb gólokat.

A szélen, illetve a keresztmozgásokban olyan helyzeteket teremtettünk és olyan karaktert mutattunk, amelyet elvárok a fiúktól. Nehéz játszani ilyen helyzetben, hiszen az ellenfélnél eggyel több játékos van, ettől függetlenül a gólhelyzeteinket úgy használtuk ki, ahogy kell és a támadásainkat úgy vittük végig, ahogy terveztük – tette hozzá.

Rebrov egyelőre nem helyezett kilátásba büntetést Marcel Heisternek, csupán azt mondta, ha valamilyen butaság miatt kapott sárga lapot, akkor megbeszélik, és mindenképpen kijavítják, hogy a jövőben ne történjen ilyen.

nyitókép: MTI Bruzák Noémi

Olvasói sztorik