NB I

Ecuadorból igazolt a Puskás Akadémia – hivatalos

Az átigazolási időszak utolsó napján ecuadori középcsatárral erősített az NB I-es Puskás Akadémia: Bryan de Jesús egy évre kölcsönbe érkezett – írja a klubhonlap.

De Jesús hazájából, a  CD El Nacional csapatától jött, de játszott a mexikói első osztályú Necaxa színeiben is. A 23 éves középcsatár az ecuadori első osztályban 46 mérkőzésen 17 gólt szerzett, és pályára lépett a Libertadores-kupában is, ahol két meccsen egyszer zörgette meg a hálót.

– Nagyon örülök, hogy itt lehetek – mondta az aláírás után a játékos. – Sokoldalú csatárnak tartom magam, nem vagyok statikus center, szeretem sokat változtatni a helyemet, kimozogni a szélekre, és természetesen imádok gólokat szerezni. Azért érkeztem ide, hogy sok edzéssel, kemény munkával szolgáljam és minél jobb eredményekhez segítsem a csapatot – szeretném, ha felfigyelnének rám Európában.

Pörög a piac Magyarországon is. Egy játékost elküldött, a Honvédből pedig igazolt az Újpest. A Rangadó exkluzív információt osztott meg arról, hogy kivel próbál előbbre jutni a Mezőkövesd, és igazolt a DVTK is.

Címlapkép: pfla.hu

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik