NB I

Éppen most távozott a Vidi FC-től a fiatal középpályás

Nem számítanak az U21-es válogatott Szabó Bencére az Európa Ligában.

Az U21-es válogatott Szabó Bence a Videotontól érkezett kölcsönbe. A ballábas középpályás az előző bajnokságban hatszor szerepelt az élvonalban, és négy mérkőzésen pályára lépett az Európa Liga selejtezőjében is – írja a Diósgyőri VTK honlapja.

A székesfehérvári születésű játékos a felcsúti akadémián nevelkedett, ahol a felnőtt keretbe is beverekedte magát. A Puskás Akadémiától a Videoton FC-hez igazolt, az előző szezon tavaszi részét pedig már a másodosztályú Nyíregyháza Spartacus csapatánál töltötte kölcsönben. Ha már magyar futball, egészen érdekes igazolást jelentett be az Újpest: mutatjuk a részleteket.

Szabó Bence tagja volt megannyi magyar korosztályos együttesnek: az U19-es gárdában 14 mérkőzésen lépett pályára és két gólt szerzett.

Örülök, hogy a DVTK játékosa lehetek! A Puskás Akadémiáról ismerem Tajti Józsefet, akinek a hívásán egy percig nem gondolkodtam, mert kiváló lehetőség Diósgyőrben focizni. Igyekszem minél hamarabb beverekedni magamat a csapatba, és a DVTK hasznos tagjának lenni. Azért is szeretnék minél több játéklehetőséget kiharcolni, mert csak így tudok visszakerülni az U21-es válogatott keretébe – nyilatkozta a DVTK honlapján Szabó.

nyitókép: dvtk.eu

Olvasói sztorik