NB I

Egerszegi a Paksban, Hajdú és Kelemen a Vasasban folytatja

Hivatalos.

A Paksi FC-ben folytatja pályafutását Egerszegi Tamás, a Vasas 27 éves középpályása – írja a paksiak hivatalos honlapja. Úgy tűnik, beindult a magyar piac a hajrában: a Vasastól már korábban távozó, korábbi válogatott védő is csapatot talált, s a DVTK is új igazolást jelentett be, csak úgy, mint a Honvéd, ahonnan közben egy futballista távozott is.

Haraszti Zsolt, a klub ügyvezető igazgatója a következőket mondta az új igazolásról:

– Régóta meg akartuk szerezni Tamást, most sikerült. Simon Ádámot meg kellett műteni, ezért mindenképp szükségünk volt egy minőségi középpályásra. Jó játékosnak tartom, aki meggyőződésem, hogy hamar beilleszkedik a csapatba és az erősségünk lesz.

Egerszegi Újpesten lett NB I-es játékos. Később volt a Diósgyőr és a Mezőkövesd labdarúgója, majd Lengyelországban légióskodott, onnan igazolt a Vasashoz. Az NB I-ben 149 mérkőzésen 12 gólt szerzett. Hajdú Ádám és Kelemen Dávid ugyanakkor a Vasasnál folytatja pályafutását.

A középpályás végleg (Hajdú hároméves szerződést kötött), míg a védő Kelemen egy évre kölcsönbe kerül a budapesti klubhoz. A Vasas FC hivatalos honlapja megjegyzi: a két játékos mellett még átigazolási díjat is kaptak Egerszegiért.

Kiemelt kép: vasasfc.hu

Olvasói sztorik