NB I

Tischler Patrik a Honvéd legújabb igazolása – hivatalos

Frissítve! A csatár érkezését megerősítette a kispesti klub.

A Budapest Honvéd hivatalos oldalán erősítette meg, hogy a kispestieknél folytatja pályafutását Tischler Patrik. A csatár kölcsönben érkezett Újpestről. Az új igazolás kölcsönszerződése 2019. június 30-ig szól.

Előzmények

Remek mutatókkal vágott neki az új szezonnak a Budapest Honvéd, hiszen a kispestiek hat fordulót követően 15 pontot gyűjtöttek be, így a Ferencvárosi TC mögött másodikok a tabellán. Úgy tűnik, egyelőre a Supka-csapat nem igazán érezte meg a gólfelelősök, Eppel Márton és Davide Lanzafame nyári távozását, hiszen a pazar formát mutató Danilo pillanatnyilag öt góllal vezeti az összetett góllővőlistát.

Ennek ellenére az átigazolási hajrában csatárfronton erősíthet a Honvéd, hiszen a Rangadó biztos forrásból úgy értesült, Tischler Patrik a kispestiekhez igazol. A magyar csapatok augusztus 31-ig igazolhatnak új játékost, így vélhetően hamarosan jöhet a hivatalos bejelentés. 

A 27 éves Tischlert érvényes szerződés az Újpest FC-hez köti, ahol az 2018–2019-es versenykiírásban öt NB I-es bajnokin csupán 167 perc jutott neki, egy gólpassz szerepel a neve mellett. (Az EL-selejtezőben három találkozón 33 percet kapott a bizonyításra…)

A csatár mielőtt a lila-fehérekhez igazolt volna, megfordult a Puskás Akadémia FC-nél is, ahol házi gólkirály lett. Az MTK-nevelés korábban az Oldham Athletic színeiben a légiós-életbe is belekóstolt. A Budapest Honvéd egyik legjobbja egyébként ma nagy meglepetésre bejelentette távozását, ITT írtunk a részletekről. 

Tischler Patrik közelít a Budapest Honvédhoz? – fotó: Szirtesi László/Getty Images

címlapkép: Szirtesi László/Getty Images

Olvasói sztorik