NB I

Romániából igazolt védőt a Kisvárda – hivatalos

Kényszerhelyzet miatt kellett az erősítés az újoncnak.

Zajlik az élet az NB I-es újonc Kisvárda Master Good csapatánál: azok után, hogy két fordulót követően menesztették Kondás Elemér vezetőedzőt – a Rangadónak meglepő őszinteséggel beszélt erről a tréner, a szakmai igazgató pedig elárulta, mi állt a döntés hátterében –, most egy újabb igazolásról számolt be a hivatalos honlapon Révész Attila.

A kényszerhelyzet miatt igazoltunk egy határmenti, magyar felmenőkkel rendelkező romániai belső védőt, Ene Cornelt, ha az engedélye megérkezik, akkor már a keretben lehet – mondta a szakmai igazgató.

Révész hozzátette, az elmúlt időszakban páratlan sérüléshullám sújtja a csapatot, ennek az okait azonban nem szeretné a nyilvánosság elé tárni, de házon belül tisztában vannak vele, hogy mi vezetett idáig.

Az egyértelmű, hogy hasonló típusú problémákról van szó, ennyi térd- és combsérüléssel itt Kisvárdán még nem találkoztunk. Ez nem könnyíti meg a helyzetünket, a jelenlegi helyzetben tizenegy épkézláb labdarúgónak a megtalálása a legfontosabb. Ezért nem is beszélhetünk szigorúan szakmaiságról, hanem azt a csapatot kell megtalálnunk, amely kiteszi a pályára a szívét-lelkét – nyilatkozta Révész.

Ene Cornel egyébként legutóbb a román másodosztályú Daco-Geticánál futballozott, de korábban megfordult a szintén román Tirgu Mures, a Pandurii, a CFR Cluj, a Satu Mare és az UTA Arad csapatainál is. A román nemzetiségű hátvéd korábban szerepelt az U19-es válogatottban is, 2016-ban pedig Román Kupát nyert a kolozsváriakkal.

A játékos Facebook-posztja szerint Cornel két évre írt alá a várdaiakhoz.

Pentru următorii 2 ani voi fi jucătorul echipei de prima liga din campionatul Ungariei,KisvardaFC!!!Le sunt recunoscător…

Közzétette: Ene Cornel – 2018. augusztus 2., csütörtök

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!