NB I

Elmaradhat a hétvégi Honvéd-Paks NB I-es bajnoki

Az Európa Liga továbbjutói szólhatnak közbe.

Noha a versenykiírás szerint az OTP Bank Liga harmadik fordulójában, augusztus 5-én a Paksot fogadja a Budapest Honvéd, a találkozóra a kispesti klub egyelőre nem árusít jegyeket, mivel bizonytalan a mérkőzés megrendezése.

Eltűnik az olasz foci a magyar képernyőkről?
Könnyen lehet, hogy nemcsak az első forduló mérkőzései vannak „veszélyben”…

A Paks elleni mérkőzéssel kapcsolatos anomália oka, hogy az UEFA tájékoztatása szerint amennyiben a Budapest Honvéd továbbjut, illetve az orosz Ufa és a szlovén Domzale párharcából az utóbbi gárda kerül ki győztesen, továbbá a szintén szlovén Olimpija Ljubljana is bejut a harmadik selejtezőkörbe, akkor a Domzale–Honvéd mérkőzésre augusztus 9. csütörtök helyett augusztus 7-én kedden kerül sor. Ebben az esetben elmarad a Paks elleni bajnoki, mivel az augusztus 2-án és 7-én esedékes Európa-liga-találkozók közé nem fér be egy harmadik mérkőzés, hiszen az egyes meccsek között 72 órának kell eltelnie – írja a Honvéd hivatalos honlapja.

A párharcok első mérkőzésén a Domzale 0–0-át játszott az Ufa otthonában, a Ljubljana hazai pályán nyert 5–1-re az északír Crusaders ellen, a Honvéd pedig 1–0-ra legyőzte a luxembergi Progrés Niederkornt Baráth Botond góljával, és mivel a visszavágókra augusztus 2-án, csütörtökön kerül sor, így csak utána dől el biztosan, miként alakul a kispestiek programja a folytatásban.

Olvasói sztorik