NB I

Batik Bence a Honvéd negyedik igazolása – hivatalos

A Ferencvárostól érkező védő aláírt Kispesten.

A Budapest Honvéd hivatalos oldalán erősítette meg, hogy Batik Bence a klub negyedik nyári igazolása, így tehát Eke Uzoma, Holdampf Gergő és Fousseni Bamba után ő is kispestieknél folytatja pályafutását. A 24 esztendős, belső védőként bevethető futballista a Ferencvárosi Torna Clubtól érkezik a Honvédhoz.

Batik pályája

Batik Bence Szegeden a Tisza Volánban kezdte a pályafutását, majd a szombathelyi Illés Akadémia, a Hódmezővásárhely, a Kistelek és a Kiskundorozsma játékosa volt, aztán 2012 telén az FTC szerződtette az akkor még csak 19 éves futballistát, aki a 2013–2014-es szezonban az MTK kölcsönjátékosa volt, 21 bajnokin szerepelt.

A védő a 2014–2015-ös szezon végén térdsérülést szenvedett, amely miatt másfél évet kellett kihagynia, felépülése után a legutóbbi idényben 20 bajnokin lépett pályára a zöld-fehéreknél, ezzel is bizonyítva, hogy a sérülés már a múlté.

A magyar piac ma nagyon felélénkült. Kiderült, hogy mennyi lesz Lanzafame fizetése a Fradinál, megírtuk azt is, hogy Mervó Bence Magyarországon folytatja. A legnagyobb szenzáció mégis az, hogy a Barcelona korábbi sztárja a Puskás Akadémia mezében pózol. Vida Máté kikosarazta a Videotont, másik “magyar” csapatba igazolt.

címlapkép: honvedfc.hu

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik