NB I

Lanzafame karrierje legnehezebb döntését hozta

Üzent a Fradihoz igazoló gólerős támadó.

Ahogyan arról vasárnap délután már beszámoltunk, a Budapest Honvéd előző szezonbeli gólkirálya, Davide Lanzafame hivatalosan is a Ferencvároshoz igazolt – azt egyelőre nem lehet tudni, mennyit fizetett a zöld-fehér klub, ám korábban a kispestiek tulajdonosa, George F. Hemingway elárulta, hogy egy hatalmas összegű ajánlatot már visszautasított.

Az olasz támadó összesen 80 mérkőzésen lépett pályára a Honvédban, ezeken a találkozókon 39 gólt szerzett, így nem csoda, ha a szurkolók megszerették őt, most viszont sokan támadják őt a klubváltás miatt. Lanzafame a Honvéd hivatalos oldalának adott interjújában üzent a drukkereknek is.

Ilyen létezik? Hihetetlen sebességgel sprintelt Mbappé az argentinok ellen
Usain Bolt közelében a franciák 19 éves sztárja.

Ha mindenki a szívére teszi a kezét, legbelül tudja, hogy néha vannak pillanatok, amikor az embernek kicsit önzőnek kell lennie, és gondolnia kell a családjára, a karrier utáni időszakra is. A családom és a feleségem nagyon fontos számomra, ahogy azt nagyon sokszor mondtam is. Ahogy korábban már említettem, most eljött az a pillanat, amikor azt éreztem, hogy a pályán már többet nem tudok adni, elértem a csúcsra, így ezek után már csak lefelé vezetne az út. Jelenleg az értem kapott pénzzel tudok a legtöbbet segíteni a klubnak. Úgy éreztem, hogy ha fájó is, de a legjobb az lesz, ha megyek – nyilatkozta Lanzafame.

A harmincegy éves labdarúgó végül hozzátette, reméli, tett annyit a klubért, hogy döntését – idővel majd – megértik, a kispesti család és a szurkolók mindig a szívében maradnak, még azok is, akik majd szidják és kritizálják.

Nagy mozgás van a magyar piacon: korábban válogatott játékos írt alá a Videotonnál, a Puskás Akadémia leigazolta az egyik legnagyobb magyar tehetséget,  míg az újoncnál egyszerre három légióst jelentettek be.

címlapfotó: honvedfc.hu

Lanzafame sok szép pillanatot szerzett a Honvéd-drukkereknek. Fotó: honvedfc.hu
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!