NB I

A MOL után válogatott középpályás is aláírt a Vidinél – hivatalos

Hosszú távra kötelezte el magát Anel Hadzic.

Meghosszabbította június 30-án lejáró szerződését a Videotonnal Anel Hadzic, aki hosszú távra kötelezte el magát. A 14-szeres bosnyák válogatott középpályás 2016 augusztusában érkezett Székesfehérvárra, 48 bajnokin kilenc gólt szerzett, emellett a 2017–2018-as szezonban pályára lépett hét EL-selejtezőn is. Két éve ezüstérmet szerzett a csapattal – amely holnaptól MOL Vidi FC néven folytatja szereplését –, idén nyáron aranyérmet ünnepelhetett a 28 esztendős labdarúgó.

– Tulajdonképpen nem volt kérdés, hogy a Vidiben szeretném folytatni, örülök, hogy sikerült erről megállapodnunk. Jó a csapat, közel van hozzám a családom, a barátnőm, mondhatom, nagyon jó itt az öltözőben is a légkör, így örömmel maradok. Bízom benne, hogy a bajnoki cím csak az első lépés volt, most szeretnénk megvédeni a címünket, mellette pedig szeretnénk elhódítani a Magyar Kupát is. Készülünk nagyon a BL-selejtezőkre is, van még két hetünk az első meccsig, addig is dolgozunk minden nap a céljainkért. Szeretnénk Európában is olyan messze jutni, amennyire csak lehet – mondta a szerződés aláírása után Anel Hadzic a vidi.hu-nak.

Videoton: beintettek az ultrák, jön a bojkott
Hivatalos közleményben reagáltak a névcserére. A Videoton megsemmisítéséről írnak.

– Anel Hadzic érkezése óta stabil tagja a Vidinek, már az előző bajnokságban is kiegyensúlyozott, jó teljesítményt nyújtott, a bajnoki cím során pedig még erre a teljesítményre rátett egy lapáttal. Tavasszal még jobban játszott, mint ősszel, ezért nem volt kérdés, hogy szeretnénk meghosszabbítani a szerződését. Azt kár lenne titkolni, hogy voltak külföldi megkeresései, de nem éreztem azt egy percig sem, hogy igazán elkívánkozna innen. Annak is örülünk, hogy a Vidiből visszakerült a bosnyák válogatottba, bízunk benne, hogy a jövőben még a mérkőzései számát tovább tudja gyarapítani – ez a klub presztízsét is tovább javíthatja. Anellel kapcsolatban sok híresztelés látott napvilágot, de elmondhatom, hogy már hetekkel ezelőtt megállapodtunk a szerződéséről, de amíg nem írtuk alá a papírokat, nem publikálhattuk hivatalosan a bejelentést. Ehhez a gyakorlathoz a jövőben is tartjuk magunkat – kommentálta a középpályás hosszabbítását Kovács Zoltán.

A klub első keretében így senkinek nem jár le a szerződése 2018-ban. Erről és a legújabb átigazolási pletyákról is kérdezték a sportigazgatót.

– Anel hosszabbítása után már írhatjuk, hogy a bajnokcsapat gyakorlatilag együtt maradt, egy kerettagnak sem jár le idén a szerződése, szurkolóink ilyen szempontból is megnyugodhatnak, a játékosok zavartalanul készülnek a BL-selejtezőre. Mi is értesülünk persze a különböző hírekről, legutóbb éppen a román sajtóban jelent meg cikk arról, hogy konkrét ajánlatot tettünk az egyik román klubnak. Valahol imponáló, hogy a Vidi neve azért merül fel válogatott játékosok kapcsán, hogy az árukat felverjék az ügynökeik, de semmiféle ajánlatot nem tettünk. Aki az ellenkezőjét állítja, az nem mond igazat. Ahogyan már sokszor elmondtam én is, amennyiben bármilyen igazolás aláírásra kerül, arról első kézből a Vidi hivatalos kommunikációs felületein olvashatnak majd szurkolóink.

Címlapkép: vidi.hu

Olvasói sztorik