NB I

Orosz szerint a Fradi kaphatott volna könnyebb ellenfelet is az EL-ben

Az FTC Zrt. vezérigazgatója elmondta a véleményét a sorsolásról.

Honlapunkon is beszámoltunk róla, hogy a szerdai sorsoláson a Maccabi Tel-Aviv csapatát kapta a Ferencváros az Európa Liga első selejtezőkörében –  ide kattintva megnézheted az Újpest és a Honvéd ellenfeleit is, egyik csapatnak sem lesz könnyű dolga.

A nyoni eseményen Orosz Pál, az FTC Labdarúgó Zrt. vezérigazgatója képviselte a Fradit, aki aztán néhány mondatban latolgatta is az esélyeseket a hivatalos honlapon.

Ők lehetnek a nyertesei Rossi kinevezésének
Egyelőre sok a kérdés: Nikolics visszatér? Lanzafame jön? Előtérben a DAC-os és a kispesti vonal?

Kaphattunk volna könnyebb ellenfelet, de ez nem különösebben baj. Beszéltem az izraeliek képviselőjével is: ők is szívesen elkerültek volna minket, de nyilván mindkét csapat a legjobbat akarja kihozni a párharcból. A visszavágót a Maccabi arénájának átépítése miatt nem Tel-Avivban, hanem a nagyjából 40 km-re található Netanyában, a Netanya Stadionban játsszuk. Talán előnyösebb lett volna ott kezdeni a párharcot, de az biztos, hogy senkitől nem ijedünk meg, hiszen mi vagyunk a Fradi. A komoly célok eléréséért a nehezebb ellenfeleken is túl kell jutni. Abban reménykedem, hogy a nagynevű ellenfél extrán motiválja majd a csapatot –  nyilatkozta Orosz.

Az első találkozót július 12-én rendezik a Groupama Arénában, míg a második meccset július 19-én Izraelben.

címlapfotó: fradi.hu

Olvasói sztorik