NB I

Paintsil tudja, hogyan lesz bajnok a Fradi

A zöld-fehérek légiósa elismerően beszélt a Videotonról.

A Ferencváros játékosai április 21-én, szombaton, 17 órakor a Paks ellen lépnek pályára bajnoki mérkőzésen, a Groupama Arénában. A találkozó előtt a klub hivatalos honlapja Joseph Paintsillel beszélgetett, aki a két csapat őszi, paksi meccsén az első gólt szerezte.

A Videoton elleni aranycsatáról

Jó, hogy ilyen komoly vetélytársunk van. A Videotonnal folytatott versenyfutás a legjobbat hozza ki belőlünk és egy ilyen erős rivális folyamatos fejlődésre sarkall.

Azonban Ferencvárosként nem lehet más célunk, csakis a bajnoki cím, ehhez pedig meg kell nyernünk a hátralévő hét mérkőzésünket.

Mi kell a Paks elleni sikerhez?

– A következő meccsen jobban kell koncentrálnunk a kapu előtt, de nem szabad görcsösen, a múlton rágódva készülnünk. Ősszel gyorsan vezetést szereztünk, ez sokat segített rajtunk. De ha esetleg ez szombaton nem jönne össze, akkor sem szabad pánikba esnünk. Türelmesnek kell lennünk, a saját játékunkat játszanunk, járatni a labdát, és megtalálni a réseket. Győztes mentalitással kell lecsapni a kínálkozó lehetőségekre, és akkor megszerezhetjük a győzelmet.

Hogyan dolgozta fel, hogy a PAFC elleni piros lapot kapott

– A múltból lehet tanulni, a piros lapom után is levontam a tanulságokat, de mindig a jelenre és a következő feladatra kell koncentrálni, így tudom a legtöbbet kihozni magamból.

Paintsil szerint hét Fradi-győzelem kell a bajnoki aranyhoz. Fotó: fradi.hu

címlapkép: fradi.hu

Olvasói sztorik