NB I

Bosszút áll az Újpest a „kétmilliós” játékosán

Windecker József még nem került keretbe a tavasszal, és nem úgy tűnik, hogy ez változni fog.

A téli átigazolási időszak egyik „leghangosabb” ügye az újpesti Windecker Józsefé volt, akinél a negyedik kerületi klub nyilvánosságra hozta, hogy havi nettó kétmillió forint feletti alapfizetést, lakást, kocsihasználatot és étkezést biztosított volna a számára az új szerződésben, ám a játékos ezt visszautasította, mondván a nyáron külföldön próbálna szerencsét.

Diego Costa kikotyogta, mi lesz Griezmann sorsa
„Piquézett” egyet a spanyol csatár?

Ezt követően a középpályás már el sem utazott a csapattal edzőtáborozni, a tavaszi szezonban pedig még keretbe sem került, jelenleg a tartalékegyüttes edzéseit látogatja. A Rangadó.hu megkeresésére a játékos ügynöke, Panicos Makedonas elmondta, érthetetlen számára a kialakult helyzet, hiszen Windecker játszani szeretne, nem érti, miért büntetik őt.

– Nyárig él a szerződése, addig mindent megtenne a klubért, ha engednék. Sajnos mára már az átigazolási piac is bezárt, így elég nagy esély van arra, hogy a szezon végéig nem fog változni a kialakult helyzet. Ez valóban rizikós a jövőjét illetően, hiszen úgy próbálhat majd szerencsét külföldön, hogy előtte egy fél évig nem játszott tétmeccset az élvonalban. Azt gondolom, hogy ezt bosszúból teszi vele a klub . Úgy tűnik, hogy az Újpest gazdag klub, ha megteheti azt, hogy nem játszatja Windeckert, de közben utalja a fizetését – mondta Makedonas a Rangadónak.

Windecker (jobbra) kényszerpihenőn ujpestfc.hu
Olvasói sztorik