Nemzetközi foci

Diego Costa kikotyogta, mi lesz Griezmann sorsa

„Piquézett” egyet a spanyol csatár?

A szezon végének közeledtével egyre több szó esik Antoine Griezmann jövőjéről, mint ismert az Atlético Madrid világklasszisát a Barcelona akarja leigazolni. Nem is olyan régen beszámoltunk már arról, hogy a francia támadó a L’Equipe-nek azt nyilatkozta, hogy még a világbajnokság előtt dönteni akar a jövőjéről, ezúttal pedig csapattársa, Diego Costa „árulkodott”

Megható levéllel búcsúzik a nagyijától Aubameyang – FOTÓ
Szörnyű tragédia történt az Arsenal-csatár családjában.

– Griezmann tudja, hogy mi mit akarunk, tudja, milyen fontos játékos ő a számunkra, de neki kell döntenie. Továbbra is az Atlético játékosa és bízom benne, hogy az is marad, nem mondott még semmit azzal kapcsolatban, hogy elmenne. Elégedett lennék, ha maradna, de mindenki a legjobb megoldást keresi a számára, de én azt mondom, hogy maradni fog. Már csak azért is, mert korábban folyamatosan hívogatott, hogy igazoljak vissza az Atléticóba, most pedig nem fog egyedül hagyni – zárta viccesen Diego Costa a sport.es oldalon.

A spanyol sajtó egyébként Piqué korábbi nyilatkozatához hasonlította Costa kijelentését. Mint ismert, a katalánok védője tavaly nyáron azt mondta, hogy Neymar maradni fog a Barcelonában. Tudjuk, mi lett belőle…

Időközben a Mundo Deportivónál is Griezmann áll a középpontban, a lap úgy tudja, az Atlético vezetősége álomfizetéssel akarja maradásra bírni a franciát, aki egyébként jelenleg is a legjobban kereső labdarúgó a csapatban. A Mundo azt írja, a jelenlegi évi nettó 14 millió eurós fizetése nettó 20 millióra nőhet.

Olvasói sztorik