NB I

Egy klasszis már biztosan lesz a vb-ről lemaradók álomcsapatában

Álmatlan éjszakái lesznek Titének.

Mint ismert, két héttel ezelőtt a brazil válogatott szövetségi kapitánya, Tite megnevezett tizenöt embert a huszonhármas keretből, akiket biztosan magával visz a nyári világbajnokságra, a listán Alisson (Roma), Dani Alves (PSG), Thiago Silva (PSG), Marquinhos (PSG), Miranda (Inter), Marcelo (Real Madrid), Casemiro (Real Madrid), Fernandinho (Manchester City), Renato Augusto (Beijing Guoan), Paulinho (Barcelona), Willian (Chelsea), Philippe Coutinho (Barcelona), Gabriel Jesus (Manchester City), Roberto Firmino (Liverpool) és Neymar (PSG) szerepel.

Nyolc hely még kiadó, ám az biztos, egy nagy sztár nem utazik el Oroszországba a brazil csapattal – derül ki Tite az ESPN Brasilnak adott interjújából.

Neymar utazik, Filipe Luis nem biztos Fotó: VANDERLEI ALMEIDA / AFP

– Sajnos lesznek olyan játékosok, akiket nem tudok magammal vinni, és ez nem lesz fair velük szemben. Gondolok itt például a bal oldali védő pozícióra, ahol Marcelo, Filipe Luis és Alex Sandro is jelölt. Mindhárman a legmagasabb szinten teljesítenek, de közülük egy valakit nem jelölök majd a keretbe – mondta Tite, az az egy pedig biztosan nem a Real Madrid védője lesz, hiszen őt korábban már megnevezte az utazók között.

HÍRZUHATAG

Konteó
Példátlan elmélet áll a Neymar-sérülés hátterében?
Jön, jön, jön
Gera Zoltán elárulta, mikor tér vissza
Elment a gólkirály
Gyászszünet valamennyi spanyol meccs előtt

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik