Nemzetközi foci

Példátlan elmélet áll a Neymar-sérülés hátterében?

Fura egybeesések évről évre.

Egészen érdekes jelenségre hívta fel a figyelmet Neymarral kapcsolatban a The Sun: az angol lap kiszúrta, hogy 2018-ban lesz zsinórban negyedik éve, hogy a brazil támadó kihagyja aktuális csapata tétmérkőzését március 11-én – vagy esetleg egy-két nappal előtte vagy utána –, amikor is lánytestvére a születésnapját ünnepli.

Ő lehet a megoldás?
Újabb jelölt az Arsenal kispadjára

Neymar a Barcelona játékosaként a 2014-15-ös és a 2015-16-os szezonban eltiltás, a 2016-17-es idényben pedig sérülés miatt hagyta ki a fenti dátumhoz kiírt legközelebbi összecsapást.

Mint ismert, a brazil zseni a Marseille elleni bajnoki rangadón sérülést szenvedett, lábfejében megrepedt egy csont, illetve a bokája is zúzódott, édesapja szerint pedig a következő hat-nyolc hetet ki kell hagynia – a PSG március 10-én a Metz csapatával játszik a bajnokságban.

Természetesen azért azt nehéz lenne elhinni, hogy a testvére szülinapja miatt sérült le komolyabban Neymar, ezt még a legelfogultabb összeesküvés-elmélet gyártók sem gondolhatják komolyan, de azért ezt a jelenséget érdemes észben tartani, és megfigyelni, mi fog történni a brazillal jövőre.

Olvasói sztorik