Nemzetközi foci

Újabb jelölt az Arsenal kispadjára

A klubnál állítólag nagy tiszteletnek örvendő portugál tréner akár már nyáron átveheti az irányítást Wengertől.

Legutóbb a klub korábbi ikonját, Thierry Henryt hozták szóba az Arsenallal, mint az együttes következő menedzsere, most azonban egy másik nevet dobott be jelöltként az Independent.

Meg is oldották a hóhelyzetet:
Hólapátot ragadtak az angol játékosok, hogy befejezhessék a meccset – VIDEÓ

A lap úgy tudja, portugál vezetőedző váltja a kispadon Arséne Wengert – Leonardo Jardim, a Monaco trénere veheti át az irányítást, akár már most nyáron.

Jardim is jelölt az Arsenalnál Fotó: Pascal Pavani/AFP

A hétvégi, simán elveszített Ligakupa-döntő után ismét felerősödtek a hírek, hogy menedzsert keres az Arsenal. Jardim érkezéséről azt írják, Wenger nyugdíjba vonulása után nevezhetik ki, azonban hozzáteszik: elképzelhető, hogy a francia szakember nem tölti ki szerződése utolsó évét, és már most nyáron távozik. Jardim mellett szól a Monaco fiatalokra épített, igen hatékony támadójátéka, állítólag emiatt is nagy tiszteletnek örvend a tréner a londoni klubnál. Az Independent azt is megjegyzi, Jardim már negyedik évét tölti a Monacónál, de új kihívásokra vágyik, ezért is jöhet jól az Arsenal ajánlata.

Jardim sikert sikerre halmozott a Monacónál: az előző idényben megnyerték a bajnokságot, a Bajnokok Ligájában és a Francia Kupában elődöntőig jutottak, a Ligakupában pedig a döntőben kaptak ki a PSG-től.

Olvasói sztorik