NB I

Belelendül az NB I, hétvégén már edzőmeccs is lesz – itt a teljes program

Kezdődik a téli felkészülés – idén is Törökország a legnépszerűbb célpont a magyar csapatoknál.

Az OTP Bank Liga csapatai a héten megkezdik a felkészülést a tavaszi bajnoki folytatásra – elsőként a Puskás Akadémia vette fel a munkát, mely már az év első hetében edzésbe állt, míg utolsóként a Diósgyőri VTK játékosai húznak stoplist, január 14-én.

Beindul az átigazolási piac is!
A DVTK játékosa már Mezőkövesden készül

Természetesen idén is népszerűek a külföldi edzőtáborok: a Balmaz Kamilla Gyógyfürdő és a Vasas FC kivételével minden együttes rövidebb-hosszabb időt tölt külföldön – és természetesen edzőmeccseket is vívnak. Idén is Törökország a legnépszerűbb célpont: a Budapest Honvéd, a Debreceni VSC, a Diósgyőri VTK – mely a Magas-Tátrában kezdi az alapozást, Szlovákiában –, a Mezőkövesd Zsóry FC, a Paksi FC, a Szombathelyi Swietelsky-Haladás és az Újpest FC is arra veszi az irányt. A Ferencvárosi TC, a Puskás Akadémia és a Videoton FC portugál, illetve spanyol pályákon készül.

Az élvonalbeli csapatok közül elsőként a Vasas lép pályára: a mátraházai edzőtáborból hazatérve szombaton a harmadosztályú Szekszárd ellen játszik.

Az élvonalbeli csapatok téli felkészülési programja.

Az NB I február 24-én folytatódik a 20. fordulóval, előtte (20-án) viszont már több élvonalbeli csapatnak is a Magyar Kupa nyolcaddöntőjében lesz jelenése.

A Vasas lép először pályára Fotó: vasasfc.hu
Olvasói sztorik