NB I

A DVTK játékosa már Mezőkövesden készül

A Videoton távozója is feltűnt Kuttor Attila edzésén.

Hétfőn megkezdte a felkészülést a tavaszi szezonra a Mezőkövesd Zsóry együttese – írja a KövesdiSport. Délelőtt kondicionális edzés, délután könnyebb labdás gyakorlatok szerepeltek a programban. A csapat február elején Antalyába utazik, ahol edzőtáborban készülnek majd a szezonra.

NYÍLT BESZÉD!
Harry Kane feltételhez kötötte maradását

A portál beszámolójából kiderül: igaznak bizonyultak a Rangadó.hu információi, hiszen elsőként számoltunk be arról, hogy Oláh Bálint (DVTK) és Horváth Tamás (Videoton) is a borsodiakhoz tart.

– Az első bajnokiig hét hetes felkészülésünk lesz, amelyben van egy tíznapos edzőtábor Törökországban, edzőmeccsekkel. Az edzőtábor előtt három edzőmeccsünk lesz itthon, odakint hat mérkőzés van tervben, utána hazajövünk és egy főpróba vár ránk a bajnoki rajt előtt. Eddig Bognár István érkezett, s velünk készül Oláh Bálint, illetve Horváth Tamás a Videotontól. Dolgozunk rajta, hogy megteremtsük a feltételeit, hogy alkalmas legyen a keret a célok eléréséhez. Azt várom, hogy tovább fejlődjünk abban, amit elképzeltünk – mondta Kuttor Attila vezetőedző.

Akik nem voltak az első edzésen: Szeles Tamás (műtét után), Gohér Gergő (sérült), Krnác, Brasen, Majtán, Köböl, Murai, Csirmaz, Tujvel.
Oláh Bálint nem a Diósgyőrnél kezdte meg a felkészülést Fotó: dvtk.eu
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik