NB I

Diósgyőrből és a Videotonból is erősíthet az NB I sereghajtója

De a címvédő két játékosa is a kiszemeltek között. A távozók névsora is hosszú.

Korábban már beszámoltunk arról, hogy óriási változások következnek az élvonalban sereghajtó Mezőkövesd Zsóry FC-nél a téli időszakban. Ahogyan azt már megírtuk, újra a borsodiakat erősítheti Molnár Gábor, aki kövesdről igazolt jelenlegi csapatához, a Puskás Akadémiához, ahol azonban nem tudott alapemberré válni.

Ezt olvastad már?
Harry Kane sztárallűrök nélkül lehet a világ legjobbja, korábban senki nem hitt benne

Nem ő lehet azonban az egyetlen, akit visszacsábít a felcsútiaktól a Mezőkövesd, a Rangadó úgy értesült, hogy Stipe Bacelic-Grgic is érkezhet. Honlapunk úgy tudja, a Diósgyőri VTK középpályása, Oláh Bálint is Kuttor Attila csapatában folytatja pályafutását. Kapusposzton is lehetnek változások a sárga-kékeknél, minden bizonnyal távozik Tomas Tujvel és Martin Krnac is, helyükre pedig a Videotontól érkezik Horváth Tamás, aki korábban már szintén megfordult matyóföldön.

Molnár Gábor visszatérhet Fotó: pfla.hu

November elejétől próbajátékon szerepel Mezőkövesden a kameruni Joyskim Dawa Tchakonte, aki a közeljövőben szerződést kap a klubtól, de honlapunk úgy tudja, hogy egy honfitársa is követheti őt. Információink szerint a Budapest Honvéd két játékosát, Bobál Dávidot és Nagy Gergőt is szívesen látná a csapatában Kuttor Attila.

És ha valaki már elveszítette volna a fonalat, a lehetséges változásokat illetően, íme egy kis összegzés.

Oláh Bálint is Kövesden folytathatja Fotó: dvtk.eu

Érkezhet: Stipe Bacelic-Grgic, Molnár Gábor (mindkettő Puskás Akadémia), Oláh Bálint (DVTK), Horváth Tamás (Videoton), Joyskim Dawa Tchakonte (szabadon igazolható), Bobál Dávid, Nagy Gergely (Budapest Honvéd), Nikola Mitrovics (Krusevac, szerb)

Távozhat: Tomas Tujvel, Martin Krnac, Fótyik Dominik, Köböl Máté, Paul Keita, Jakub Brasen, Murai Márk, Csirmaz István, Tomas Majtán

Olvasói sztorik