NB I

Három NB I-es csapat vinné Doll száműzöttjét

Közelednek az álláspontok, januárban klubot válthat Bognár István.

Ahogy azt a Rangadó elsőként megírta, a Ferencvárost irányító Thomas Doll hónapokkal ezelőtt lemondott Bognár Istvánról,olyannyira, hogy a középpályás jó ideje nem is edzhet a csapattal, az U19-esekhez száműzték.

Az Újpesten, Mezőkövesden és Diósgyőrben is szereplő 26 esztendős játékos idén januárban igazolt a Fradiba – a szerződése 2019. június 30-ig szól -, értelemszerűen tagja volt a bajnoki negyedik, Magyar Kupát nyerő együttesnek. Az előző évadban nyolc NB I-es meccsen 435 perc jutott neki, a most futó idényben nulla.

ÓRIÁSI CSATÁK
Real Madrid–PSG, Barca–Bayern, City–Juventus nyolcaddöntő a BL-ben?

Hetek, hónapok óta a keretben sem kap helyet, pedig úgy tudjuk, mindössze annyi a „bűne”, hogy néhány csapattársa rákérdezett Thomas Dollnál, miért nem kap lehetőséget a bajnokságban. Honlapunk információi szerint a német tréner válasz helyett a tizenkilenc évesekhez zavarta a korábban a válogatott bő keretébe is meghívott futballistát.

Bognár István iránt három NB I-es klub is érdeklődött, és úgy tudjuk, az utóbbi időben közeledtek az álláspontok, így Doll száműzöttje válthat a télen.

Nem lenne nagy meglepetés, ha a Vasas, a Debrecen vagy a Mezőkövesd lenne a kreatív középpályás következő együttese…

Bognár István búcsút inthet az FTC-nek Fotó: Facebook.com/fradi.hu
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik