Bajnokok Ligája

Real Madrid–PSG, Barca–Bayern, City–Juventus nyolcaddöntő a BL-ben?

Hétfőn sorsolnak Svájcban, garantáltan félelmetes párharcok jönnek.

Több szupercsapat botlása (könnyelműsége…) nyomán egészen bizonyosan szenzációs mérkőzéseket rendeznek majd a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében (jövő februárban és márciusban). A szerdán befejeződő csoportkörben „csak” a második helyen jutott tovább a Bayern München, a Chelsea, a Juventus és a Real Madrid is.

Mindez azt jelenti, hogy garantáltan félelmetes párharcok jönnek.

LÁTTAD?
Ha ez tudatos volt, akkor Isco a legnagyobb király – VIDEÓ

Hogy mást ne mondjunk, a Chelsea kilátásai viszonylag egyszerűek azok után, hogy négy (!) angol együttes is megnyerte a csoportját. A nyolcaddöntőben nem kerülhetnek össze azonos nemzetiségű csapatok, a szabályok értelmében a londoniak nem találkozhatnak a C-jelű négyest megnyerő Romával, vagyis a Paris Saint-Germainnel, a Barcelonával vagy a Besiktassal csapnak össze.

„Gyilkos” a Bayern kilátása is, a Manchester United, Roma, Barcelona, Liverpool, Manchester City, Besiktas, Tottenham hetesből kaphat ellenfelet jövő hétfőn.

Nézzük a Real Madridot! A meglepetésre az angol Tottenham mögött végző címvédő lehetséges riválisai: Manchester United, PSG, Roma, Liverpool, Manchester City, Besiktas.

Szenzációs meccsek jönnek a BL nyolcaddöntőjében Fotó: Getty Images/Boris Streubel
Olvasói sztorik