NB I

Tucatnyi játékos, köztük Fradi-futballista is érkezhet Mezőkövesdre

Óriási változások várhatók az NB I sereghajtójánál.

Információink szerint hatalmas vándorlásra lehet számítani a Mezőkövesd csapatánál, amely jelenleg sereghajtó az NB I-es bajnokságban.

Akár 12 játékos is érkezhet a téli átigazolási szezonban, köztük olyanok, akik korábban erősítették már a gárdát. Ilyen lehet Molnár Gábor, aki jelenleg a Puskás Akadémiában szerepel, és aki nagy reményekkel igazolt Pintér Attila együtteséhez, de nem tudott gyökeret verni a felcsútiaknál. Úgy tudjuk, a játékos sincs kibékülve a helyzettel, nem érzi jól magát, ezért télen kölcsönbe távozhat.

A másik ismert név Bognár István (Ferencváros) lehet, akinek helyzetéről egy korábbi cikkünkben írtunk. A középpályást Thomas Doll vezetőedzőt az U19-es csapatba száműzte.

Ezt olvastad már?
Kassai bíró beperel egy NB I-es játékost – új dimenzióban a magyar futball

Hetek óta próbajátékon szerepel Mezőkövesden a kameruni utánpótlás-válogatott, Monaco-nevelés Joyskim Ayreilen Dawa Tchakonte, mellette Kulcsár Tamás (Vasas) is képben van. Az biztosan kijelenthető, hogy minden csapatrészben erősítés várható.

Ebből kifolyólag sok távozó is lesz, akár az egész szlovák légió továbbállhat, többek között a kapus Tomas Tujvel is. Egy változásról a szakmai stábban is be lehet számolni: az eddigi kapusedző Ulbert Tibor szerződését felbontották, a helyét az utánpótlásban tevékenykedő Bukta Norbert vette át a hátralevő meccseken.

Olvasói sztorik