NB I

Súlyos eltiltást kapott a Kassaira rárontó DVTK-játékos

Lipták Zoltán számára véget ért a szezon.

Kapcsolódó cikkek

Az MLSZ fegyelmi bizottsága május 5-i ülésén az alábbi határozatokat hozta.

NB I

– Lipták Zoltán (Diósgyőr), mert amikor a labda nem volt játékban ellenfelével szemben sportszerűtlen módon viselkedett, majd kiállítása után a játékvezető személyére sértő kifejezést használt és a játékvezetővel szemben fenyegetően lépett fel 5 soron következő férfi felnőtt bajnoki mérkőzésre szóló eltiltást kapott.

https://www.youtube.com/watch?v=iF_djhJJw4E

– A FEB tárgyalás megtartása után Jose Antonio Delgado Villar (Diósgyőr) korábbi 4 mérkőzésre szóló eltiltását hatályában változatlanul fenntartotta.

– A FEB az FTC – Mezőköves mérkőzéssel kapcsolatban az FTC-t, mint visszaesőt hivatalos személyek parkolási feltételeinek biztosításával kapcsolatos szabályzati előírások megsértéséért 500.000 Ft-os pénzbüntetés megfizetésére kötelezi.

– A FEB a Diósgyőr – Vasas mérkőzéssel kapcsolatban a Diósgyőrt, mint visszaesőt szurkolóinak másokat megbotránkoztató magatartásáért (az ellenfél szidalmazása), valamint a mérkőzés lefújás után a rend nem megfelelő biztosításáért (az öltözőbe vonuló játékvezetők megdobálása) 200.000 Ft pénzbüntetés megfizetésére kötelezi.

– A FEB az Újpest – MTK mérkőzéssel kapcsolatban az Újpestet, mint visszaesőt szurkolóinak másokat megbotránkoztató magatartásáért (az ellenfél egyik játékosának és az MLSZ-nek a szidalmazása), 100.000 Ft pénzbüntetés megfizetésére kötelezi.

– A FEB tárgyalás megtartása után az FTC – Vasas bajnoki mérkőzéssel kapcsolatban az FTC-vel, mint visszaesővel szemben hivatalos személyek parkolási feltételeinek biztosításával kapcsolatos szabályzati előírások megsértéséért kiszabott 300.000 Ft-os pénzbüntetést hatályában változatlanul fenntartotta.

NB II

– Farkas Norbert (Siófok), mint visszaeső 2, Horváth Attila (Szeged 2011) 1, Tóth Martin (Dorog) 1, Zima Ádám (Dorog) 1 soron következő férfi felnőtt bajnoki mérkőzésre szóló eltiltást kapott.

– Király József vezetőedző (Mosonmagyaróvár) a mérkőzéssel kapcsolatos sportszakemberi tevékenységtől 1 soron következő NB II férfi felnőtt bajnoki mérkőzésre szóló eltiltást kapott.

– A FEB a Vác – Békéscsaba mérkőzéssel kapcsolatban a Vácot versenykiírási előírás megsértéséért írásbeli figyelmeztetésben részesíti.

Olvasói sztorik