Videó

Lipták nem tett semmit, kiállították, majd majdnem behúzott egyet Kassainak – VIDEÓ

A középhátvéden látszik: óriási önuralomra volt szüksége, hogy ne üsse meg a játékvezetőt.

A Real Madrid-Bayern Bajnokok Ligája-negyeddöntő után óriási hullámokat vert a nemzetközi médiában Kassai Viktor és csapatának ténykedése. A magyar játékvezetőn több tizenegyest, lesgólokat és kiállításokat is számon kértek.

Kassaira ugyanakkor Magyarországon sem járnak jó idők, hiszen most a Diósgyőr-Vasas találkozón hozott meg olyan ítéletet – ezúttal biztosan segítői tanácsa nélkül -, amely a felvételek tanúsága szerint joggal háborította fel a miskolciak rutinos középhátvédjét, Lipták Zoltánt.

A kiesés elől menekülő DVTK 1-1-re állt Mezőkövesden a Vasassal a 74. percben, amikor egy szabadrúgásnál Felix Burmeister és Lipták Zoltán akaszkodtak össze. A jelenetben nem volt semmi különös, minden pontrúgásnál hasonlókon mennek át a játékosok, ám a német bekk egy kisebb lökéstől egyszer csak összeesett. Lipták értetlenül állt, de mire ocsúdhatott volna, már villant is a piros lap Kassai kezében.

Az egykori válogatott bekk dührohamot kapott és majdnem nekiment a játékvezetőnek, ám annyi önuralma még volt, hogy ne üsse meg, ezzel legalább a hosszú eltiltást megúszta – bár könnyen lehet, hogy ez így sem egy meccs lesz.

Öröm az ürömben, hogy a Diósgyőr végül tíz emberrel is megnyerte a meccset: Makrai a 84. percben eldöntötte az összecsapást a miskolciak javára.

Mutatjuk!

https://www.youtube.com/watch?v=iF_djhJJw4E

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik