NB I

Diagne itthon bohóckodik, amíg az Újpest Törökországban edz?

Furcsa színjátékot folytat Mbaye Diagne, az Újpest szenegáli gólvágója. Amíg a csapata Antalyában edzőtáborozik, ő itthon várja, hogy leléphessen…

Kapcsolódó cikkek

Egy hete Törökországban készül a bajnokság tavaszi folytatására az NB I második helyezettje, azonban a gárda egyik legjobbja, a tizenegy találatnál járó szenegáli támadó nem tartott a többiekkel, mert távozni szeretne egy külföldi csapathoz. A közösségi oldalán posztolt képek és videók alapján remek hangulatban van, nem tűnik úgy, hogy túlságosan aggódna a jövője miatt.

Nem titok, hogy a Diagne külföldre akar igazolni. A portugál Sporting bejelentkezett érte, és állítólag 1,5 millió eurót, vagyis csaknem 500 millió forintot adott volna érte, ám a tulajdonos Roderick Duchatelet nem fogadta el ezt az ajánlatot, csak a nyáron akarja elengedni. Ahogy az a Blikk cikkéből is kiderül, ennek ellenére a csatár továbbra sem követte a többieket Belekbe, itthon készül egyedül a konditeremben.

S mint az Instagram oldalán posztolt fotókon látszik, remek hangulatban van. Szinte minden nap posztol egy-két képet, amíg a többiek együtt készülnek, ő a napi tréningjei mellett azt csinál, amit akar.

A csapattársak szeretnék, ha maradna a gólerős játékos, de nem igazán bíznak ebben.

– Nem lenne baj, ha maradna, de én úgy látom, hogy nagyon el akar menni, ebben az esetben pedig nem szabad erőszakkal megtartani, mert azzal senki sem járna jól – nyilatkozta Balajcza Szabolcs kapus a sportfaktor.hu oldalnak, s a szenegáli csatárt jövőjét firtató kérdésre is felelt tömören. – Szerintem megy.

Olvasói sztorik