NB I

Gyurcsó ismerős csapatba igazolhat

A nyáron a Poznan ejtette ki a Vidit az EL-ből, most ők érdeklődnek a szélső iránt, a hírek szerint közel a megállapodás.

Kapcsolódó cikkek

Azt már régóta tudni lehet, hogy a december 31-én lejáró szerződésű Gyurcsó Ádám úgy döntött, nem hosszabbít és elhagyja a Videoton FC-t, sőt már több klub érdeklődéséről is beszámolhattunk. Mind közül a legerősebb a lengyel vonal volt, hiszen a korábbi években már számos magyar – Kádár Tamás, Lovrencsics Gergő, Holman Dávid, Guzmics Richárd, Nikolics Nemanja – került “jó barátainkhoz”.

Ezen a vonalon pedig most előrelépés történhet: a hírek szerint Gyurcsó ugyanis közel a megállapodáshoz a Lech Poznannal, akik már három magyart is foglalkoztatnak (de Holman Dávid távozhat). A tárgyalásról a futbolnews.pl és a poznan.sport.pl számolt be.

A Poznan egyébként ismerős lehet Gyurcsó számára, hiszen a nyáron az Európa Liga play-off körében már összefutott a két csapat és a két nagyon mély gödörben lévő csapat találkozóján végül a lengyelek 3-0-ás hazai sikerük után Fehérváron is nyerni tudtak 1-0-ra.

Olvasói sztorik