NB I

Nem pihennek a paksi jó nők!

Megszámlálhatatlan műanyagkupak került egy pécsi lakásba.

Alig néhány nappal azután, hogy a paksi futballistafeleségek átadták több mázsányi tartós élelmiszer-adományukat a MikulásGyárnak, egy másik jótékonysági akciójuk is fontos ponthoz érkezett.

Mint arról a korábban beszámoltunk, a hölgyek felvették a kapcsolatot a Kupakgyűjtés Máté Gyógyulásáért mozgalom vezetőivel és a beteg pécsi kisfiú édesanyjával, hogy a tőlük már megszokott módon ismét segíteni tudjanak. Nos, az őszi szezon végeztével, hatalmas rakománnyal, megszámlálhatatlan műanyagkupakkal állítottak be Mátéék pécsi lakásába.

A csomagot a jótékonysági kezdeményezés paksi lelke, Kiss Alexandra vitte az Atomvárosból a mecseki megyeszékhelyre. Természetesen vele volt párja, a paksi zöld-fehérek pályaedzője, a korábbi kiváló labdarúgó Tököli Attila, valamint a szállításban segítő Gróf Edvin, a csapat szertárosa és Keszü László is.

„Mindenkinek köszönjük, aki velünk tartott eddig! Valóban elvittük Máténak a rengeteg kupakot, amit sokan segítettek gyűjteni! Nem tagadom, megható volt ott lenni, könnyeket csal a szemembe Máté mosolya. Nagyon köszönjük, de kérünk Mindenkit, hogy továbbra is gyűjtsön, segítsen Máténak!” – mondta Kiss Alexandra.

A kupakokért a család pénzt kap, amely a kisfiú életmentő műtétjének költségeit szolgálja majd. A gyűjtés pedig folytatódik Pakson tavasszal is, valamennyi hazai mérkőzésen!

Olvasói sztorik