NB I

Bayern-Ferencváros együttműködés?

A Magyar Telekom bőkezű támogatása új távlatokat nyit az NB I éllovasa számára.

Kapcsolódó cikkek

Ahogy arról a Rangadó.hu is beszámolt, három évre szóló megállapodást írt alá a Ferencvárosi Torna Club és a Magyar Telekom. A cég a szerződés aláírásával az FTC-vel korábban megkezdett együttműködését kívánja elmélyíteni. A vállalat 2014 óta támogatja a zöld-fehérek labdarúgó utánpótlás-nevelését, s immár a felnőttcsapat főtámogatójaként igyekszik még jobban hozzájárulni a klub sikereihez. Christopher Mattheisen, a Magyar Telekom vezérigazgatója a Magyar Hírlapnak beszélt a tervekről.

– A Ferencváros Magyarország legnépszerűbb és legnagyobb szurkolótáborával rendelkező csapata, és azért döntöttünk hároméves támogatása mellett – kezdte a vezető. – Az a cél, hogy a bajnoki cím mellett a csapat a nemzetközi kupában is sikeres legyen. A szerződés szerint, ha jobb eredményt ér el a Ferencváros, a Telekom még nagyobb összeggel támogatja.

S, hogy létrejöhet-e valamiféle együttműködési megállapodás a Fradi és a cég által Németországban kiemelten támogatott sztárcsapat, a Bayern München közt?
– Ez egyelőre nem időszerű. A Bayern a világ egyik leghíresebb futballcsapata, és bár mi is szeretnénk, ha a Ferencváros is visszakerülne az európai futball vérkeringésébe, a két klub közötti együttműködésről még nem tudok beszámolni – mondta Mattheisen.

Olvasói sztorik