NB I

A címvédő ellen folytatja a Fradi

Szerdán a Videotont fogadja a Ferencváros az OTP Bank Liga hétközi, 15. fordulójában.

Kapcsolódó cikkek

A Debrecen után papíron egy újabb erős ellenfél vár a listavezető Ferencvárosra az OTP Bank Ligában, melynek hétközi, 15. fordulójában a címvédő, s az utóbbi időben javuló formát mutató Videoton látogat a Groupama Arénába.

A fővárosi zöld-fehérek a mostani kiírásban kiemelkednek a mezőnyből, így hiába állnak helyezésben közel hozzájuk a székesfehérváriak, a különbség 19 pont a két gárda között, s a szerdai meccs esélyese is egyértelműen az FTC. Thomas Doll együttese másfél hete – az MTK-val szemben – ugyan elveszítette veretlenségét az NB I-ben, ám Gera Zoltánék remekül reagáltak a nem várt kudarcra, s szombaton 3-0-ra győzték le a magyar futball elmúlt másfél évtizedének legmeghatározóbb csapatát, a Debrecent.

A Videoton a gyenge idénykezdet után most már két hónapja stabil formát mutat, s az október elején kinevezett Horváth Ferenc vezetőedzővel rendre szállítja az eredményeket. A fehérváriak a legutóbbi hat bajnoki mérkőzésükből ötöt megnyertek. A második helyen álló Paks – amely öt győztes meccs után veszített pontokat szombaton Miskolcon – a nyolcadik helyezett Budapest Honvédhoz látogat, míg a harmadik MTK – azután, hogy a hétvégén kikapott a Videotontól – a Diósgyőrhöz utazik. A 15. fordulót november elejéről halasztották el a Norvégia elleni Európa-bajnoki pótselejtezős párharc miatt.

OTP Bank Liga, 15. forduló:

kedd: 18:00 Puskás Akadémia – Újpest FC, játékvezető: Andó-Szabó
szerda:

18:30: Budapest Honvéd – Paksi FC, játékvezető: Iványi

18:30: Szombathelyi-Swietelsky Haladás – DVSC-TEVA, játékvezető: Erdős

18:30: Diósgyőri VTK-MTK Budapest , játékvezető: Vad II

18:30: Vasas – Békéscsaba 1912 Előre, játékvezető:Farkas

18:30: Ferencváros – Videoton FC, játékvezető: Solymosi

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik