NB I

Közleményt adott ki a Videoton Kleinheisler László ügyében

Kapcsolódó cikkek

Mint ismert, az Európa-bajnoki pótselejtező első, oslói meccsén győztes gólt szerzett a válogatottban a Videoton FC játékosa, Kleinheisler László. A fiatal támadó annak ellenére kapott bizalmat a szövetségi kapitánytól, hogy klubjában idén még a tartalékcsapatban sem jutott szóhoz – a hírek szerint azért, mert nem akarja meghosszabbítani nyáron lejáró szerződését.

A klub most hivatalos honlapjántett közzé egy közleményt a játékos ügyével kapcsolatban, melyet változtatás nélkül olvashatnak:

A Norvégia elleni sikeresen megvívott Eb-pótselejtezőt követően került a szélesebb közvélemény számára is reflektorfénybe a nyár óta a Videoton FC második csapatával készülő Kleinheisler László. A 21 esztendős középpályás ügyében folyó tárgyalásokat klubunk továbbra is a labdarúgó és a Videoton FC belügyének tekinti, ugyanakkor továbbra is azon dolgozunk, hogy a válogatottban is bemutatkozott játékos helyzete minél hamarabb, mindkét fél számára megfelelően rendeződjön. Amennyiben bármilyen, Kleinheisler László karrierjét érintő változás történik, arról a Videoton FC hivatalos médiafelületein tájékoztatjuk szurkolóinkat és a média képviselőit.

Olvasói sztorik