NB I

Külföldi csatárra vár a Honvéd

Emiatt sem Ikenne-King, sem Kristi nem léphet pályára, csak az edzéseket látogathatják.

Kapcsolódó cikkek

A lezárult átigazolási időszak változásokat hozott a Bp. Honvéd keretében. Több tehetséges játékosát kölcsönadta a klub, de voltak olyanok is, akik végleg távoztak Kispestről – számolt be a klub honlapja.

Kilenc játékost adtak kölcsönbe: Kapacina Valért a Soroksárnak, Bora Györgyöt és Vólent Rolandot a Szigetszentmiklósnak, Csemer Gyulát a Tatabányának, Koszta Márkot a Kisvárdának, valamennyiüket egy évre. Ugyancsak kölcsönbe, de csak fél évre, Törökbálintra került három román akadémista, Ionescu, Constantinescu és Raul Palmes. A legnagyobb visszhangot kiváltó átigazolás Bobál Gergelyé volt, aki a német ezüstérmes Wolfsburghoz került kölcsönbe.

Végleg távozott Tóth Benjamin (Szigetszentmiklós), Czuczi Márton (Szigetszentmiklós), Czár Richárd (Dunaújvárosi PASE) és Kozma Richárd (Siófok).

Érdemes megemlíteni, hogy Szilvási Péter személyében nyáron a Debrecen a Magyar Futball Akadémián nevelkedett játékost igazolt. Szilvási 14 éves korában került az akadémiára, majd három év múlva a német Greuther Fürth játékosa lett.

Újra a Honvédban futballozik a kölcsönből visszatért Lőrinczy Attila és Nikola Pantovics.

A szabályok szerint hét külföldi játékos lehet a keretben, a Honvéd állományában hat játékosnak (Lovrics, Ignjatovics, Szilágyi, Kamber, Vasziljevics, Youla) van státusza. Patrick Ikenne-King és Marku Kristi nem tartozik ebbe a körbe, mert a hetedik helyet egy külföldi csatárnak tartják fenn. A két játékos Kispesten edz, de pályára nem léphetnek.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik