NB I

Elárulták a sikerek titkát a Haladásnál

A szombathelyi klub hivatalos honlapja öt pontban foglalta össze az eredményesség okait.

Kapcsolódó cikkek

A 14 pontjával az NB I második helyén álló Szombathelyi Swietelsky-Haladás hivatalos honlapjaösszegyűjtött öt okot arra vonatkozóan, hogy mi lehet a csapat remek szereplésének kulcsa.

Húzóemberek érkeztek a nyáron

Király Gábor, Predrag Bosnjak, Stef Wils, Thomas Wils, Ugrai Roland stabil kezdő, de Gosztonyi András, Ante Batarelo és Sasa Popin is bármikor bevethető. De nem csak ők, hanem a keret többi tagja is príma teljesítményt nyújt.

Stabil anyagi háttér

A névadó szponzor Swietelsky színre lépése óta más dimenziókban gondolkodhatnak a vasi vezetők, és bár szó sincs terülj-terülj asztalkámról, lényegesen jobb körülmények között gazdálkodik a Haladás. Emellett az MLSZ-től érkező pénzek is emelték a költségvetést, amely idáig is stabil volt.

Összetartások a meccsek előtt

Apróságnak tűnhet, de nem mindegy hogy a meccs előtti utolsó egy-másfél napot hogy, milyen körülmények között tölt el egy csapat. Nos, a vasiak nem csak az idegenbeli meccsekre utaznak el egy nappal korábban egy színvonalas hotelbe, hanem a hazai bajnokik előtt is egy bükfürdői szállodában készülnek.

Szakmai stáb

A Mészöly Géza vezette team eredményei önmagukért beszélnek, nem csak szakmailag bizonyítottak, emberileg is kedvelik őket a játékosok. Sikerült önbizalmat csepegtetniük a játékosokba, ami például visszaköszön a játékosok cselező és lövőkedvén is. Emellett idegenben is bátran futballozik a csapat.

Király Gábor

A Hali ikonjára nem csak a pályán, az öltözőben is hallgatnak társaik, elfogadják a véleményét. Rengeteget számít a jelenléte – a csapatkapitány Halmosi Péterével együtt.

Olvasói sztorik