NB I

Dzsudzsák szabadrúgásgóljával nyerünk

A Romániában játszó Bőle Lukács győzelemre számít pénteken és balhémentes meccset remél.

Kapcsolódó cikkek

A 25 éves Bőle Lukács személyében jelenleg egyetlen magyar légiós szerepel a román élvonalban. A Kaposvári Rákóczi korábbi futballistája mostanság a CSMS Iasi alapembere. A gsp.romegszólaltatta a pénteki Európa-bajnoki selejtezővel kapcsolatban, ő pedig úgy vélte, a magyar válogatott közelmúltbeli kapitányváltása problémát okozhat…

– Beszélgettünk a csapattársaimmal az esélyekről, és úgy döntöttünk, hogy együtt nézzük majd a meccset a tévében. Majd meglátjuk, ki lesz boldogabb a lefújás után, de én a magyaroktól mindenképpen három pontot remélek – mondta Bőle Lukács, aki már izgatottan várja a péntek estét. – Vannak tapasztalt játékosok a mieinknél, ez némileg ellensúlyozhatja azt a szerencsétlen időszakot, ami abból adódik, hogy többen nem kapnak lehetőséget a klubcsapatukban. A legutóbbi edzőváltás is nehézségeket okozhat. A csapat még nem szokta meg az új edző stílusát, talán még nincs meg a megfelelő összhang az új kapitány és a játékosok között.

Bőle hisz a szoros magyar sikerben, és úgy érzi, ezúttal is Dzsudzsák Balázs lehet a mérkőzés kulcsfigurája.

– Szerintem gólt fog lőni és győzelemre vezeti a válogatottunkat. A magyarok évtizedek óta várnak egy újabb sikeres kvalifikációra, és szerintem a csapat mostanra megérett a kijutásra. A stadion tele lesz, de remélem, nem lesz balhé. Az szégyen lenne.

Olvasói sztorik