NB I

Provokáció volt a Fradi-meccsen

Egy személyt kellett előállítani a szombat esti, debreceni mérkőzésen történtek miatt.

Kapcsolódó cikkek

Noha az ultrák távol maradtak a szombat esti Debrecen–Ferencváros rangadótól, nem múlt el incidens nélkül a találkozó. Egy hazai szurkoló a vendégszektor elé futva provokálta a Fradi-drukkereket. A haon.hu értesülését a megyei rendőr-főkapitányság ügyeletese megerősítette.

A magáról megfeledkezett drukker a D1-es és a C7-es szektorok között egy kiskapun átmászva jutott be a szektorok előtti technikai zónába. Onnan a vendégszektor elé futott, ahol Loki-pólóját lobogtatva provokálta a vendégszurkolókat. Szemtanúk szerint a biztonságiak hamar közbeléptek, még mielőtt nagyobb balhé tört volna ki. A Loki-szurkolót végül ők adták át a helyszínen tartózkodó rendőröknek.

Dr. Dobó Dénes főhadnagy, megbízott szóvivő arról tájékoztatta a megyei portált, hogy a mérkőzésről egy ötvenéves férfit állítottak elő rendbontás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt, aki a nyomozóknak elismerte a bűncselekmény elkövetését. A debreceni férfi az eljárás jelenlegi szakaszában szabadlábon védekezhet. A rendbontó szurkoló tettéért a Btk. szerint akár két évig terjedő szabadságvesztéssel is sújtható.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik