NB I

Mervó Bence külföldön tárgyal

Nagy-Britanniában és Spanyolországban is tárgyalásokat folytat a jövőjéről a fiatal csatár.

Kapcsolódó cikkek

Az MTK csütörtök reggeli sajtótájékoztatóján a Rangadó.hu kérdésére László Csaba vezetőedző elmondta, hogy Mervó Bence jelenleg nem edz a csapattal, mert ismét külföldön tárgyal. Mint ismert, az új-zélandi U20-as világbajnokság társgólkirálya olyan szerződést kötött a kék-fehérekkel, amely alapján – megfelelő külföldi ajánlat esetén – még ezen a nyáron klubot válthat.

– Azért nincs itt, mert van egy lehetősége, ezért elengedtünk, külföldön tárgyal. Most az a kérdés, hogy meg tud-e egyezni, mert akkor elmehet, de ha nem, akkor kőkeményen fel kell kötnie a gatyáját, mert nagyon le van maradva fizikálisan – magyarázta László Csaba vezetőedző. – Az egy dolog, hogy játszott az U21-es válogatottban az olaszok ellen, de a napi terhelést meg kell kapnia, mert az sajnos nincs meg. Most sajnos megint volt egy nyakizomsérülése, de jelenleg egészséges. Pillanatnyilag abszolút nem számítok rá, legalábbis a következő két-három hétben biztosan.

Honlapunk a sajtótájékoztató után megtudta, hogy Mervó a napokban Nagy-Britanniában és Spanyolországban is tárgyalásokat folytat a jövőjéről. Mint ismert, idén nyáron egyszer már megfordult a spanyoloknál: a Deportivo La Coruna csapatánál töltött néhány napot, ismerkedés gyanánt.

Olvasói sztorik