NB I

Mervó: „Torghelle Sanyi nagyon jó fej”

Nyaksérülése ellenére elkezdte az edzéseket új – de lehet, hogy csak átmeneti – klubjánál.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

Az új-zélandi U20-as világbajnokságon öt gólt szerző Mervó Bence a múlt héten Győrből igazolt az MTK-hoz. Bár kisebb sérüléssel bajlódik, de kedden megkezdte a közös munkát új – de lehet, hogy csak átmeneti – klubjánál, amelynek honlapján rövid interjút is adott.

– Mennyire tudja elfordítani a fejét? Nagy a baj?
– Nem vészes. A múlt héten a válogatott edzésén szenvedtem kisebb nyaksérülést. Sipos Péter gyógytornásszal megkezdtük a munkát. Először kondiedzést tartunk, aztán futóprogramot írt elő számomra. Ha ma rendben mennek a dolgok, akkor holnaptól a csapattal tudok készülni – mondta Mervó Bence.

– Ha felépül, akkor melyik poszton számíthat önre a csapat az előre-játékban?
– Több helyen is bevethető vagyok, ám az utóbbi időben leginkább centerként gondoltak rám, de László Csaba majd eldönti, hogy hol lesz a helyem. Először bizonyítanom kell a mesternek, a szakmai stábnak, a játékosoknak, hogy helyem van a keretben, aztán szépen fel kell építeni mindent az alapoktól.

– Hogy fogadták a társak?
– Mindenki kedves, segítőkész. Mareket Strestíket ismerem Győrből, Talabér Attilát a válogatottból, de a többiekkel is jó a viszonyom. Torghelle Sándor is nagyon jó fej, mindenkivel megtaláltam a közös hangot. Boldog vagyok, hogy itt lehetek!

Olvasói sztorik