NB I

Belgiumban gyógyul Kabát Péter

A Standard Liége akadémiájának orvosi stábja is megvizsgálta a hosszú idő óta sérült újpesti kedvencet.

Kapcsolódó cikkek

Továbbra is fájdalmat érez Kabát Péter, az Újpest FC régóta sérült támadója. A rutinos csatár már edz, közel a visszatérés, de egy tompa fájdalom miatt most úgy döntöttek, Belgiumban is kivizsgáltatja magát.

– Mivel futáskor már nem, de a labda elrúgásának pillanataiban még egy kis tompa fájdalmat éreztem a lábamban, ezért úgy döntöttünk, kiutazom Belgiumba, a Standard Liége Akadémiára, megmutatni a sérülésemet az itteni orvosoknak is – kezdte Kabát Péter a klub honlapján. – Először is mindenképpen szeretném nagyon megköszönni dr. Gyarmati Eszter ügyvezető-asszonynak és Roderick Duchateletnek tulajdonos úrnak, hogy elintézték nekem, hogy kijöjjek ide. Napi két edzésen veszek részt, amik nagyon kemények. A megérkezésem napján az itteni csapatorvos már meg is nézte a lábamat, és megerősített abban, hogy nagyon jó úton haladok a teljes felépülés felé, úgy fogalmazott: stabil, jó állapotú, valamint azt is mondta, hogy az a nyomás, amit érzek, nem nagy probléma, idővel el fog múlni. Szóval, ahogy már mondtam, napi két edzésen veszek részt, amikhez még folyamatos speciális kezelések is társulnak. A csapat ugyan most elutazott az Európa Liga-selejtezőre, de miután visszajönnek, pénteken újra konzultációra vár a csapatorvos.

Hogy milyenek a körülmények, arra röviden, tömören így válaszolt a csatár: – Professzionálisak. Windecker Jocival pár szobányira lakunk egymástól, így sokat szoktunk találkozni és beszélgetni. Remélem, ő is mihamarabb felépül.

Olvasói sztorik